IntegGral Önismeret - B Kovács Zoltán

Expandmenu Shrunk


Hírlevél feliratkozás

Hírlevélre feliratkozással értesülhetsz a tanfolyamok és más érdekes programok indulási időpontjairól, újabb elérhető jegyzetekről, cikkekről, hanganyagokról és közösségi hírekről.

Feliratkozás után  egy visszaigazoló emailt találsz a megadott címen, amiben meg kell erősítened a feliratkozási szándékodat. A hírlevelek végén található linken bármikor leiratkozhatsz.

Hírmadár

  

 Hogyan használhatod a honlapot?

Három szinten férhetsz hozzá az itt felhalmozott tudásanyaghoz:

1. Látogatóként – beleolvashatsz, belehallgathatsz a mindenki számára elérhető ismertető írásokba, hozzászólásokba és médiaanyagokba. Láthatod az aktuális programokat, megnézheted a tanfolyamok tartalmát, hogy eldönthesd,  érzel-e belső hívást valamelyikhez. 

– Regisztrálhatsz a honlapon a jobb felső sarokban, ha szeretnél aktívan blogolni, véleményt mondani és és szeretnéd megosztani a saját tapasztalataidat. A Regisztrációhoz automatikus Hírlevél küldés is jár, amiről a levelek alján található linken bármikor leiratkozhatsz!

vagy külön

– Feliratkozhatsz Hírlevélre itt fentebb a kép mellett, ha a későbbi tanfolyamokról, előadási időpontokról, videokonferencia képzésekről és újabb írásokról rendszeres tájékoztatást szeretnél kapni. Ha csak ezt választod, akkor nem tudsz a honlapra belépni és hozzászólni a témákhoz.

2. Hozzáférés a Tudástárhoz – csak az Integrálszemlélet & Önismeret alaptanfolyamot már elvégzettek részére lehetséges hozzáférés a tanfolyami jegyzetekhez, diabemutatókhoz, gyakorlatok leírásához + külön tájékoztató jár a haladó csoportos programokról és meditációkról. 

Várunk szeretettel!Comments are closed.


%d blogger ezt szereti: