IntegGral Önismeret - B Kovács Zoltán

Expandmenu Shrunk


InteGral Nyílt Nap – Regisztrációs kérdőív


Kedves Lélektársam!

Itt alább regisztrálhatsz az InteGral Önismeret Nyílt Napra > Küldés a lap alján, a kérdőív után! (máj. 16. Pünkösd hétfő, 9:00-16:00, Flow Stúdió, Dembinszky u. 29.) 

> A kérdőívet érdemes kitöltened ahhoz, hogy személyesen részt vehess a Nyílt Napi sorsoláson – de regisztrálhatsz a kitöltés nélkül is! A program létszámtól függő optimális összeállításához mindenképpen  Fontos, hogy regisztrálj! * A részvétel ingyenes! *

> Segítséget jelent, ha akkor is kitöltöd a kérdőívet, amennyiben nem tudsz eljönni az eseményre – ezzel egy személyes tanácsadást nyerhetsz!

> Ha tudsz, hozz magaddal valami finomságot ebédre, amivel másokat is megkínálhatsz! Tea, kávé lesz helyben.

 

Miért is lenne jó válaszolni az alábbi kérdésekre?

 

Amennyiben időt szánsz  az 9142_sorsolas_1alábbi öt kérdés megválaszolására jogosulttá válsz a személyes részvételre a Nyílt Napon tervezett sorsoláson, ahol 1 db díjmentes és 2 db 50 %-os részvételi lehetőséget nyerhetsz a máj. 21-22-i InteGral Kiteljesedés tréningre, illetve kisorsolunk még 2 db személyes tanácsadásra jogosító belépőjegyet is!


Köszönöm, hogy a válaszaiddal segíted a programok és a képzés jobbá tételét!
:)

 *      *      *

 

                Regisztrálok a díjmentes InteGral Napra:present

Neved *

Email címed *

1. Hogyan találtál az InteGral Önismeretre és mi keltette fel iránta az érdeklődésedet? Hol tartasz nagyjából az önismereti munkában?

2. Hallottál-e már az Integrálpszichológiáról és Ken Wilber tudatfejlődési szintjeiről, vagy a Spirál Dinamikáról? Konkrétabban (ezeken kívül is), mi érdekel leginkább?

3. Milyen jellegű élethelyzetre keresel megoldást - személyes útkeresés, önmegvalósítás, párkapcsolat, kommunikáció, vagy teljesen más kérdésekre? Milyen programok segítenének ebben leginkább?

4. Az ezotéria-spiritualitás mely területe, mely technikák a leginkább vonzóak számodra? Mi a véleményed a hagyományos pszichoterápiás irányzatokról?

5. Ha „Kedvelted” már valamelyik InteGral eseményt, mire lenne még szükség ahhoz, hogy személyesen is eljöjj valamelyik jövőbeni programra? Ha pedig már találkoztunk, milyen észrevételeid, javaslataid lennének?

 Jelentkezem az InteGral Önismeret Nyílt Napra és részt kívánok venni a sorsoláson!

 

> További leírás az InteGral Nap > Programjáról
> Bejelentkezés az InteGral Kiteljesedés tréningre (máj. 21-22) 

 Comments are closed.


%d blogger ezt szereti: