IntegGral Önismeret - B Kovács Zoltán

Expandmenu Shrunk


InteGral Önismeret alapozó-bevezető tréning

 

 

A
Harcos,
a Hívő,
a Sámán
és a
többiek…

 

 


Legközelebbi dátum és helyszín:

Miskolc, 2017. okt. 21. szom. 9-17:00

TESZ Közösségi tér
3525 Miskolc, Kossuth u. 5.


Az InteGral Önismeret Alaptréning – izgalmas kaland, saját élményű gyakorlatokkal, amely az integrálpszichológia fogalmi és összefüggés rendszerében teszi soha nem tapasztalt mértékben érthetővé és áttekinthetővé a saját személyiséged, annak kapcsolati rendszere, és a környező világ működését!


Amit megértesz és megnevezel – hatalmat nyersz fölötte!

A tréning tananyaga szó szerinti “mentális megvilágosodást” nyújt a személyiségfejlődésünk és útkeresésünk során már kipróbált, vagy vonzást jelentő ezoterikus és önismereti technikák útvesztőjében. “Káoszmentesítésnek” nevezték tréfásan, oly mértékű rálátást ad az emberi fejlődés, és azon belül a saját sorsunk fordulópontjaira és feladataira.


Mi lenne, ha nem okozna stresszes szorongást, vagy dühöt,
hogy nem érted mi történik benned és körülötted?

A különböző tanfolyamokon más-más elnevezésekkel beszélnek ugyanarról, összekeverednek a fogalmak, s te csak gyűjtögeted a tudásmorzsákat, de a “legót” mégsem sikerül kirakni?
Hát, gyere és lásd meg, hogy mi a különbség: 

interal_pszichologia_5ag_jpg

 

SOK-SOK BOLYONGÁST ÉS KÖRBEN JÁRÁST SPÓROLHATSZ MEG!

Az Integrálszemlélet és az Integrálpszichológia – jelenleg a világ legátfogóbb tudatfejlődési modellje, amelyben a személyiségfejlődés önismereti terápiás technikáit, valamint a spirituális tanításokat és azok gyakorlatait egyforma súllyal és egymást kiegészítve találod meg! Megnyugtató biztonságérzetet ad, amikor kitisztul a kép – befelé és kifelé egyaránt!

Ahogy megismerkedsz a tudatfejlődési szintek sorrendjével, a tudatállapotok és tudattípusok világosan meghatározott és különböző kultúrákból integrált rendszerével – energiafelszabadító felismerésekhez jutsz. Letisztul az önismereti-ezoterikus káosz benned és körülötted. Világosan fogod látni, hogy hol tartasz, mi van rendben nálad és mivel van még dolgod? Garantáltan tudni fogod, hogy merre van az “Előre”!  Még a társadalmi és politikai viták is világossá válnak előtted a mögöttük rejlő értékrendekkel együtt, amelyek folyamatos fejlődéséről és átalakulásáról többnyire azok művelői sem tudnak.

A tréning felkészít egy saját élményű, módszeres egó-tisztító, kiérzékenyítő munkára, ami által felismerheted a saját elégedetlenségeidet és a belőlük induló játszmákat… az erősségeidet és feladataidat. Vagyis a dzsungeledből kivezető és bejárható, kizárólagosan Saját Utadat! Kiegyensúlyozott és társkapcsolat-képes állapotba hoz. Amolyan “GPS-térkép” lesz a kezedben a további életedre, amelyet minden képzéshez és döntéshez használhatsz, és amelynek segítségével minden életterületed fejlődését, az egész eddigi életedet és kapcsolataidat értékelni, viszonyítani és a fejlődés irányában változtatni tudod!


12650872_769745106492781_4743539002473673787_n“Külső-belső káoszmentesítés – az önmagadra ébredés hatalma!”


Részvételi feltételek:
 
 
> 10 eFt/fő

Okt. 15-ig történő előre utalással a 11720025-20002073 OTP számlára,
vagy előre foglalással a helyszínen > 9 eFt/fő.

Bejelentkezés itt alább a honlapon, de mindenképpen jelezd a helyi szervezőnél is:
>
Hojdák Gizella gizigizi51@gmail.com

Bejelentkezésed után részletes felkészítő-tájékoztató levelet fogsz kapni.


Bejelentkezés a tréningre:

Teljes név*

E-mail cím*

Telefonszám

 
%d blogger ezt szereti: