IntegGral Önismeret - B Kovács Zoltán

Expandmenu Shrunk


Egyéni tanácsadás

Kedves Lélektársam!

Remélem, hogy a honlap szellemisége, hangulata és összefüggéseket feltáró tartalma meg tudott annyira érinteni, hogy az életedben felmerült kritikus  helyzetben bizalommal fordulj hozzám! Talán azt az empátiát és odafigyelést is kiérzed belőle, amellyel várlak és amire feltétel nélkül számíthatsz!

[Bejelentkezés az oldal végén]


M e g o l d á s

egyéni InteGral tanácsadás és terápia, párterápia, stresszoldás,
negatív érzelmi minták oldása, tudatalatti én-részek integrációja mélyrelaxációban

Van, amikor az ember nem érti, mi történik vele és vajon miért… Eleinte még nem lát rá önmagára. Nem érti, hogyan volt képes sokadszor ugyanolyan esetlenül viselkedni egy gyanúsan ismétlődő szituációban… Ki, vagy mi döntött, reagált benne és helyette újra hasonlóan előnytelenül, hogy szabotálja saját maga legszentebb álmait, s hogy ne tudjon kiállni magáért?

Van, amikor egy külső nézőpont és gyöngéd rávezetés, másképpen láttatás lendít tovább, hogy megtaláld magadban a választ. De sokszor a legbátrabbak sem képesek rá, és néha lehetetlen önmagunkba látni tapasztalt külső segítő nélkül… Ebben ajánlom bizalmadba a tudásomat és tapasztalataimat az integrálpszichológia sokszínű terápiás módszereivel, amely a spirituális technikákat is alkalmazza.                                             

 [Bejelentkezés]


Amivel és amiben a magadra találásodat szolgálni tudom:

  • Integrálszemléletű tanácsadás vagy megegyezés szerinti hosszabb terápia
  • Önismereti és kommunikációs problémák, elakadások okainak feltárása, én-részek integrációja
  • “Árnyékos” én-részek tudatosítása és beintegrálása, érzelmi blokkok, félelmek, szorongás, szégyenérzet, bűntudat, biztonsághiány, önértékelési problémák oldása,  mentális programcserék NLP és energetikai elemekkel mély relaxációban
  • Párkapcsolati értékrend különbségek, játszmák feltárása, hibás kommunikáció páros és egyéni kezelése
  • Önismereti, pályaválasztási tanácsadás és orientáció, személyiségtípus beazonosítás 
  • Stresszoldás, relaxáció, vizualizáció, meditáció, erőforrások felfedése – gyakorlással
  • Energiával gyógyítás, energetikai masszázs, energiafeltöltés – kezelések és egyéni kurzusok a ‘DEIR’ orosz energetikai iskola módszereivel
  • Egyéni meditációk, pozitív megerősítések összeállítása és gyakorlása
  • Új! Személyre szabott gyógyító szuggesztiók hangfelvétele (akár saját hanggal is), alvás közbeni, időzített bekapcsolás-programmal mobil telefonról!  (Egyedi lehetőség > Próbáld ki! )

 


Én abban  segíthetek, hogy ráérezz és megfogalmazd,
ami visszatart, s hogy meg tudd haladni azt!
Miben szeretnél változni?

A megoldást Te magad ismered fel,
és csak Te magad változhatsz általa.
De ez törvényszerűen változást hoz
minden kapcsolatodban és egész sorsodban!

 

Feltételek: Minden személyes találkozás kb. másfél óra időtartamú és díja 7.000 Ft, vagy a feltételekről a lehetőségeid szerint közösen egyezünk meg. Az első alkalom során eldöntjük, hogy szükség van-e többszöri találkozásra, milyen más módszer lehet hasznosabb, akinek képvoselőjéhez tovább küldelek, vagy esetleg öngyógyító megerősítéseket állítunk össze hangfelvételen, hogy magad is gyakorolhass. 

Az alábbi űrlapon kérhetsz időpontot személyes találkozásra. Ha lehet, röviden vázold a kérdésed lényegét (ezt az elküldendő leveledet kettőnkön kívül senki nem láthatja!). Ha sürgős a személyes együttes munka és a távolban élsz – Skype-on > hermess40 is találhatunk megoldást. Facebookon talán a legegyszerűbb kapcsolatot felvenni, a programjaimat pedig vagy itt az Aktuális menüpont alatt, vagy az fb oldalon követheted: Akivagy – önismeret, integrálpszichológia

Szeretettel várlak!

Bejelentkezés személyes tanácsadásra:

Neved*

E-mail címed*

TárgyComments are closed.


%d blogger ezt szereti: