IntegGral Önismeret - B Kovács Zoltán

Expandmenu Shrunk


Vendégkönyv *One Response to Vendégkönyv *

 1. Avatar kellnerke1
  kellnerke1 says:

  Sziasztok! :)

  Az elmúlt hétvégén vettem részt, Zoltán által szervezett és tartott “Integrál” tanfolyamon, amelyen nem csak “hétköznapi” érzéseket, érzelmeket, érzeteket, élményeket… ismertem meg és éltem át (és meg) Önmagammal és Másokkal kapcsolatosan is!
  A tanfolyam előrehaladtával egyre tágabb nézetből is tudtam figyelni, érzékelni, érezni… dolgokat, embereket, amit nagyon érdekesnek, nagyon fontosnak és nem utolsó sorban fantasztikusnak tartok ebben a mostani “őrült” :) világban!
  Rengeteget segített nekem pl.: a gyerekkori “eltemetett, szembenézni való” dolgokkal, érzésekkel… kapcsolatban ez a 3 nap, ami elindított bennem egy olyan folyamatot, amit nem akarok és nem is áll szándékomban “megállítani”!
  Mert csak ELŐRE, FELFELÉ… visz a saját magam által kitűzött utamon, amit a tanfolyam elvégzése előtt nem hittem volna magamról, hogy sikerülhet véghez vinnem! :)

  CSODÁLATOS 3 napot éltem át és meg, Rendkívüli Emberekkel, amit Mindenkinek teljes Szívemből Kívánom, hogy átélje, megélje, mert egy ilyen tanfolyam után teljesen másként fogja látni azt, amit eddig látott és megélt! :)

  NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK Neked Zoltán ezt a 3 napot (IS), amit egymásra (nyolcunkra) “áldozhattunk”, fordíthattunk az odafigyeléssel és egymásra hangolódással! :)

  Örök hálám ezért is!

  Barátod és tanítványod, Imre :)


%d blogger ezt szereti: