IntegGral Önismeret - B Kovács Zoltán

Expandmenu Shrunk


Vendégkönyv

Kedves Látogató!

ÍrásIde bejelentkezés nélkül is írhatsz véleményt a honlapról, vagy az elvégzett tanfolyamokról. Köszönöm, ha szánsz rá némi időt – ezzel  mások döntését is segítheted a részvétellel kapcsolatban!

Vendégkönyvbe íráshoz kattints ide…


* 2006-2010 között az Energiaérzékelés tanfolyam Csakra-kommunikáció név alatt futott, amelyet ebben a kezdeti formájában is több százan végeztek el. Az Integrál Akadémián végzett tanulmányaim miatt a 2013 nyaráig szüneteltek a tréningek. Ez időtől azonban újra elérhetők Tudatos Energiaérzékelés címen – 
sokféle irányzatú, igazi integrál megközelítésű, egyéni és csoportos, önismereti és terápiás elemekkel és gyakorlatokkal kibővített tartalommal.


Következzék itt alább néhány vélemény a tréningekről:

 • Meglepődtem, hogy milyen jó hatása volt és valóban megtörtént az, amiért oda mentem. A tanfolyam után hazafelé úgy éreztem, újraolajozták a testemet. A rá következő hetekben sokkal jobb kedvű, stabilabb, pozitívabb voltam, mint korábban…  Napi rutinná vált a gyökér csakrás gyakorlat. Elég volt felidéznem a szívó érzést és már éreztem is, hogy elkezd bizseregni a talpam, a gerincem és a fejtetőm. Hálás vagyok azért, amit megtanulhattam és megtapasztaltam.  Köszi!

 Szanyi Gábor,  Dunaújváros

 • Sok minden helyrekerült, amiről eddig olvastam, de csak lógott a levegőben. Pontos leírást nem tudok adni, mert nem találok megfelelő szavakat, de olyan érzésem volt, hogy nem egy vagyok ebben a világban valahol, hanem része vagyok – összetartozás élmény talán?? Szóval csak szédelegtem, este, mikor lefeküdtem az egész szoba szivárványszínű volt. Ma akikkel találkoztam, és eddig is kedvesek voltak, most még közelebb éreztem őket, érdekes dolgok!

Bakos Zsuzsanna, Szeged

 • Jól összefogott, számomra, mint alapvetően műszaki gondolkodású ember számára is nagyon logikus felépítésű és ellentmondásoktól mentes ismereteket kaptam az előadásoktól. A gyakorlatok még jobban megleptek. Nagyon érdekes volt megtapasztalni, hogy sok olyan dolog, mely fizikai műszerekkel nem mérhető, mennyire megbízhatóan észlelhető egy hétköznapi ember számára is. Az energiafeltöltő gyakorlatok megismerésével pedig egy igazán hatékony eszközt kaptam a kezembe, melyekkel jobbhangulatúvá, energikusabbá tehetem a napjaimat. A Falun Gong-ot már be is építettem a reggeli tevékenységeim közé. Nekem bejött. Köszönöm!

Horváth Róbert, Budapest

 • A csakra-kommunikációs tréningre való jelentkezésem – az Agykontroll után – ezoterikus szempontból életem második legjobb döntése volt. Több szempontból hullámvölgyben éreztem magamat akkor, és valami azt súgta, hogy itt megoldást találok. Majdnem az utolsó pillanatban jelentkeztem. A tréning után valami óriási, szinte kézzelfogható energiatömeg járta át a testemet  és “volt velem” mindenhol. Hihetetlen, de segített könnyebben megoldani a korábban még megoldhatatlannak látszó problémákat. A 4-es pajzsot használva munkahelyemen egy nagyon kemény beszélgetés folyt le számomra pozitív eredménnyel – a “játszmában egyértelműen én voltam a nyertes” és nem viselt meg lelkileg olyan módon, ahogy korábban! Most várom, hogy a többi problémám is rendeződjön, melyhez erőt azóta is a tréningen kapottakból merítek. Azt üzenem mindenkinek, aki hezitálna – nyugodtan vágjon bele, mert életre szóló élményben lesz része, és csak rajta múlik hogyan sáfárkodik vele a továbbiakban!

Török Adrienn, Budapest

 • Saját tapasztalatomról annyit, hogy nagyon hasznosak az általad tanított gyakorlatok, én különösen a tisztító és feltöltõ gyakorlatokat favorizálom és “lemerülésem” esetén igen hatékonyan használom. Jó szívvel ajánlom az érdeklõdõknek!

Csanády Mária, Budapest

 • A tréninggel kapcsolatban azt tudom mondani, hogy abszolút pozitív élmény volt. Szeretetteljes légkörben dolgozhattunk együtt, és szerintem sok hasznos tudnivalót, gyakorlatot tanítottál. Nekem talán elsősorban a játszmázások elkerülése, elhárítása szempontjából volt jó. Köszönöm még egyszer a tanítást, az anyagokat!

Fercsák Róbert, Szeged

 • A tanfolyamra egy külső erőhatásokról szóló előadás keltette fel a érdeklődésemet. Megértettem, mivel álltam szemben, s el is vesztette erejét az a rossz hatás, ami éveken át gyötört. Nemcsak elméleti értékeket, de gyakorlati rendszert is adott a CSK, s gazdagított az utamon.  Sokan hiszik, hogy csak emelkedniük kell szellemiekben, s nem fordítanak gondot az alapok megerősítésére. A tanfolyamon megtanultam, hogyan töltsem fel magam tiszta és megfelelő mennyiségű energiával, s ezt mire is használjam. Választ kaptam arra is, hogy a pozitív megerősítési technikákat  milyen mérce szerint alkalmazzam.

Odzené Szemenyei Márta, Budapest

 • A tanfolyam végén kérted, hogy írjunk pár sort arról, mi a véleményünk, így én most leírom. Nekem nagyon tetszett a dolog, de azt újra felfedeztem, hogy még igen sok tanulni és tapasztalni valóm van. A gyakorlatok jók voltak és csodálatos volt megtapasztalni, hogy mindenkinél működnek.

Kissné Kriszta, Szeged

 • Nagyon köszönöm a lehetőséget, nagy hatással volt rám és gratulálok hozzá! Jól összefogott és logikus felépítésű volt az előadás számomra, sok új érdekes aspektusba és összefüggésbe kerültek dolgok. A gyakorlatoknál nagyon érdekes volt, hogyan „működnek” az energiák, amikről már annyit olvastam és hallottam, végre meg is tapasztalhattam. Meglepődtem, hogy milyen jó hatása volt és valóban megtörtént az, amit mondtál közben. Érdekes új és jó érzés volt bekerülni egy másik tudatállapotba. Szeretném tovább gyakorolni és beépíteni a hétköznapjaimba…

Bogdány Szilvia, Budapest

 • Kimondhatatlanul hálás vagyok azért a vasárnapért! Mikor a gyakorlatokat elkezdtük, úgy érzetem, mintha valaki megfogta volna a kezem, de a körülöttem lévő társaim távol voltak tőlem, mert azonnal odakaptam a fejem, mikor érzékeltem. Nem volt ott senki, aki ezt megtehette volna, mikor ezt láttam, folytatta a gyakorlatot, épp tisztítottunk csakrát, mikor elkapott, egy nagyon boldog sírás, és úgy éreztem, hogy valaki állt a hátam mögött, közvetlen mögöttem. Volt már ilyen tapasztalatom, de akkor fájdalmas sírás közepette éreztem, mintha átölelt volna. Most boldog sírás volt, legszívesebben kiáltani tudtam volna a boldogságtól akkor. Ami a hátam mögé került, ezután végig ott volt és én végig boldogan könnyeztem, még a végén lévő meditációs gyakorlatok során is. Féltem, hogy nem tudok annyit, mint a hallgatók, de meglepetésemre, megéltem és átéltem minden egyes gyakorlatot, az elejétől a végéig, olyan volt mintha nem először csináltam volna ilyet. Mikor véget ért a tartalmas nap, szinte föld felett járva indultam a buszomhoz, azóta érzem ahogy átjár az energia, ahogy áramlik a testemben és amit másnak adok. pótolni tudom. Nekem ez volt az élményem.

Frick Szilvia, Bácsalmás

 • Hálásan köszönöm a tegnapi napot! Nagyon sokat segítettél abban, hogy rendszerezd számomra azt, amit innen-onnan megtanultam, olvastam, de mindezidáig nem állt össze a kép! A tegnapi nap folyamán szépen helyére került minden puzzle-darab! Nagyra értékelem  a pontosan felépített előadásanyagot, hiszen ennek a tanfolyamnak volt eleje-közepe-vége! Becsületedre váljék, hogy teljesen közérthetően adod elő az Általad felhalmozott tudást, semmi titokzatoskodás, semmi misztifikáció!! És még egy dolog: ÁTADOD!! Amit nagyon köszönök!!! Légy szíves értesíts a további tréningjeidről is, ahogy van alkalmam biztos ott leszek!!

Fodor Ilona, Gárdony

 • … én is szeretném megosztani veletek az élményemet, amit a Zoltán által vezetett tanfolyam alatt érzékeltem. A tematikáról és annak kivitelezéséről én is csak szuperlatívuszokban tudok beszélni, nem térek ki külön erre, mert társaim már beszámoltak róla részletesen. Ami engem ezen felül megfogott, az a végtelenül szeretetteljes légkör volt, ami velünk és általunk kialakult. Az energiával töltődéssel együtt valami fantasztikus lelki élményt éltem meg, ami – bízom benne, hogy tartósan és véglegesen – meghatározza/meghatározta elkövetkezendő napjaimat. Megtapasztaltam a szeretetnek és összetartozásnak a csodáját, ami vélhetően mindnyájunk jó szándékától és tiszta, becsületes hozzáállásától vált ilyenné. Nagyon boldog vagyok, hogy elmehettem és átélhettem veletek együtt. Köszönöm szépen!

Fodor Katalin, Eger 

 • Nekem hétvégém volt szerencsém 5 csodás, vagány csajjal részt venni az energiaérzékelés tanfolyamon. Nagyon jó élmény volt. Én nem vettem részt még ezelőtt semmilyen efféle képzésen, mégis sikerült érzékelnem a dolgokat az útmutatások alapján. Arról meg már nem is szólva,hogy nagyon érdekes, különleges emberekkel ismerkedhettem meg. Külön tetszett, hogy az egész közvetlen, érthető és reális volt: aki picit is nyitott, minden gond nélkül beépítheti az itt tapasztaltakat a világképébe. Hálás vagyok az élményért és örülök, hogy ott lehettem, szívből ajánlom mindenkinek!

Kardos Enikő, Szeged 
%d blogger ezt szereti: